Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Διαγωνισμός κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας ή σύνθεσης από άχρηστα υλικά ( trαsh art)

Διαγωνισμός κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας ή σύνθεσης από άχρηστα υλικά ( trαsh art)



Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Προσωρινή Δ.Ε. του υπό ίδρυση Παραρτήματος Ανατ. Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ προκηρύσσει διαγωνισμό κατασκευής λαμπάδας ή πασχαλινής σύνθεσης, από άχρηστα υλικά (trαsh art), για τα σχολεία  της Ανατ. Αττικής, εν όψει του Πάσχα. Με αυτή τη δράση, θέλουμε να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές μας ότι αυτά που ονομάζονται άχρηστα υλικά, δεν είναι και τόσο άχρηστα, ενώ ο διαγωνιστικός χαρακτήρας της δράσης, έχει ως στόχο την αξιοποίηση των άχρηστων υλικών, την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και την ευγενική άμιλα, μεταξύ των διαγωνιζόμενων. 
Σας προτείνουμε λοιπόν να κατασκευάσετε στο σχολείο τη λαμπάδα ή την πασχαλινή σας σύνθεση από άχρηστα ανακυκλώσιμα υλικά. Αν ήδη το έχετε κάνει, μπορείτε να φωτογραφίσετε την κατασκευή σας και να μας τη στείλετε ηλεκτρονικά στη δ/νση : peekpeanatolattikis@gmail.com σημειώνοντας την κατηγορία, την τάξη και το σχολείο (για τη λήψη της φωτογραφίας θα ήταν καλό, να προσαρμόσετε τη μηχανή σας στη χαμηλή ανάλυση των 600megapixels).
Θα δεχτούμε φωτογραφίες με  ατομικές ή ομαδικές εργασίες, οι οποίες θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική μας σελίδα, μέχρι την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 στις 14.00.
Από τις εργασίες που θα κατατεθούν, θα βραβευθούν οι τρεις καλύτερες από τα Νηπιαγωγεία, τρεις από τα Δημοτικά και τρεις από τα Γυμνάσια Λύκεια. Τα βραβεία θα είναι παραμύθια για τους μικρούς και βιβλία για τους μεγάλους μαθητές μας.
Καλή σας επιτυχία.
Με εκτίμηση

Για την προσωρινή Δ.Ε. του Παραρτήματος Ανατ. Αττικής




Η Γ. Γραμματέας                                                    Η Πρόεδρος


     
  Μαρία Στουρνάρα                                                 Χριστίνα Βίτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου