Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του παραρτήματος


                                                      Ανατολικής   Αττικής 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

                                                            ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
(ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1992)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σπετσών & Θεμιστοκλέους, Αρτέμιδα, 19016
Facebook: Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
                                              Email: peekpeanatolattikis@gmail.com

                                                                                                              Αρτέμιδα , 1/10/2014

Ανακοίνωση της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του παραρτήματος


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ανακοινώνουμε  πως μετά  την ίδρυση του παρατήματος Ανατολικής Αττικής  της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση , το παράρτημά μας  λειτουργούσε  με προσωρινή διοικούσα επιτροπή μέχρι τις 29 Ιουνίου 2014 όταν στη   γενική συνέλευση  της Ένωσης  μας,  στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ν. Κίου , μετά από ψηφοφορία  έγινε η έγκριση της  ίδρυσής της.
Από τις 28 Φεβρουαρίου 2014 που ιδρύθηκε το παράρτημά μας δημιουργήσαμε σελίδα facebook group – Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, blogpost http://peekpeeastattica.blogspot.gr/ , κάναμε ημερίδα Π.Ε., προκηρύξαμε διαγωνισμό κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας από ανακυκλώσιμα υλικά σε όλα τα σχολεία της Ανατ. Αττικής με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή σχολείων, ξεκινήσαμε την δρομολόγηση της «Πράσινης Στέγης»  στο 1ο ΔΣ Αρτέμιδος, προγραμματίζουμε δράσεις  στην περιοχή του Σχοινιά – Μαραθώνα όπου συνεχίζουμε να διεκδικούμε την ίδρυση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προετοιμάζουμε συνεργασία με  σχολεία της Ομογένειας τις Η.Π.Α. και περιβαλλοντικούς φορείς άλλων χωρών της ΕΕ. Επίσης προγραμματίζουμε διημερίδα σε συνεργασία με ΚΠΕ και άλλες επιστημονικές   συναντήσεις. Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της διοικούσας ΠΕΕΚΠΕ Ανατολικής Αττικής  
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΚΠΕ Ανατολικής Αττικής , αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή της Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών της Ένωσης για ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ  το  Σάββατο 11 Οκτωβρίου   2014  στις 10.00 – 13.00  στην έδρα της ένωσης , 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος (Σπετσών & Θεμιστοκλέους, Αρτέμιδα).
Παρακαλούμε τα μέλη  τα  οποία ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα  για το ΔΣ ή την ΕΕ του παρατήματός μας της  να στείλουν mail στο peekpeanatolattikis@gmail.com μέχρι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, ώρα 14:00. Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεστε έχουν όλοι όσοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι καθώς και τα μέλη που θα γραφτούν στο παράρτημα μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2014.


Για την προσωρινή Δ.Ε. του Παραρτήματος Ανατ. Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ

Η Γ. Γραμματέας                                                    Η Πρόεδρος



                            Μαρία Στουρνάρα                                                   Χριστίνα Βίτους 


2 σχόλια:

  1. Μεταφορές Μετακομίσεις

    Η εταιρίας μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των προϊόντων της επιχείρησης σας και εκτός των συνόρων της χώρας, δίνοντας σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για την πορεία της τη δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων .
    Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρουμε ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της μετακόμισης. Αναλαμβάνουμε όχι μόνο τη μεταφορά όλων των αντικειμένων της επιχείρησής σας, αλλά και το πακετάρισμα, την αποσυναρμολόγηση και την επανασυναρμολόγηση τους.

    Διαθέτουμε τα κατάλληλα αποθηκευτικά μέσα και υλικά συσκευασίας ώστε να προστατέψουμε επαρκώς και να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα μηχανήματα, τα έπιπλα αλλά και κάθε άλλο είδος αντικειμένου στη νέα έδρα της επιχείρησής σας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μία οικονομική και συμφέρουσα προσφορά μετακόμισης που θα ανταποκρίνεται σ
    Το πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών , το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τα μεταφορικά μέσα και οι χώροι αποθήκευσης που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε την ασφάλεια αλλά και την ταχεία παράδοση των προϊόντων σας στον προορισμό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή